×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/07/22 - 09:00
  • بازدید : 259
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
با حضور اساتید داخلی و خارجی

هشتمین کنگره بین المللی بیماری های ریوی،مراقبت های ویژه و سل آغاز به کار کرد:

آیین گشایش «هشتمین کنگره بین المللی بیماری‌های ریوی، مراقبت‌های ویژه و سل» باحضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکترمسیح دانشوری، دکتر مهرداد فیضی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر مسئولان و متخصصان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

آیین گشایش «هشتمین کنگره بین المللی بیماری‌های ریوی، مراقبت‌های ویژه و سل»  باحضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکترمسیح دانشوری، دکتر مهرداد فیضی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر مسئولان و متخصصان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید و محققان داخلی و خارجی در زمینه بیماریهای ریوی برگزار شد، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، هشتمین کنگره بین المللی بیماری را محلی برای تبادل اطلاعات برای افرادی که در این حوزه مشارکت می کنند دانست و ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم به مهمانان و تشکر از دکتر مرتاض و هیات مدیره محترم که تلاش زیادی برای برگزاری این کنگره کردند افزود: کنگره سل و بیماریهای ریوی هر دوسال یکبار در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شودو مطالب تازه در خصوص بیماری های ریوی عرضه می شود که امیدواریم امسال نیز دستاوردهای علمی بالایی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی، رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در ادامه به موضوع سل مادر زادی در کودکان اشاره کرد و تصریح کرد: هر چه سن کودک کمتر و به دوره تولد نزدیکتر باشد، شرایط متفاوت است؛ در واقع انتشار مرض در نوزادان و شیرخوارگان به مراتب بیشتر است. وی افزود: متوسط ابتلا به بیماری سل در کشور بین 12 تا 15 نفر در هر 100 هزار نفر است و تعداد مبتلایان در برخی از شهرهای شرقی از متوسط کشوری بیشتر می باشد.
دکتر ولایتی اظهار کرد: تعداد مبتلایان به سل مادر زادی در دنیا شاید به 500 نفر هم نرسد و در واقع بسیار کمیاب است. تا سال 1367 تعداد موارد مبتلا به سل مادرزادی در دنیا به 400 نفر هم نرسیده بود اما باید بسیار مراقب بود.
این استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه به طور کلی بروز سل ریوی در کودکان نسبت به بزرگسالان بسیار متفاوت است گفت: اگر سن کودک بین یک تا دو سال باشد، 75 تا 80 درصد علائم بیماری را بروز نمی‌دهد، 10 تا 20 درصد گرفتاری ریه و دو تا پنج درصد نوع منتشر و مننژیت را نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین اگر سن کودک بین دو تا پنج سال باشد، 95درصد علائم را بروز نمی‌دهد، 5 درصد علائم ریوی و 5 درصد نوع منتشر را بروز می‌دهد که با این حساب میزان مرض 10 تا 20 درصد افزایش نشان می‌دهد..
وی با اشاره به واکسن تزریقی ب ث ژ که از واکسن های دوره نوزادی است، گفت: این واکسن از 50 درصد موارد ابتلا به سل خطرناک و کشنده جلوگیری می‌کند.
رئیس هشتمین کنگره بین المللی بیماری های ریوی،مراقبت های ویژه و سل  اظهار کرد: سل همچنان یکی از مشکلات بشر است و هر ساله حدود سه میلیون نفر در دنیا در اثر این بیماری جان خود را از دست می‌دهند و حدود 10میلیون نفر نیز به تعداد مبتلایان افزوده می‌شود.
وی افزود: پیش‌بینی می‌شد تا سال 2000 میلادی کشورها بر این بیماری فائق آیند، اما تجربه نشان داد که با امکانات موجود در حوزه پزشکی، امکان غلبه کامل بر بیماری سل وجود ندارد.
ولایتی به کاهش تعداد مبتلایان بیماری سل در کشور اشاره کرد و گفت: میزان ابتلا به این بیماری از 40 در هر 100 هزار نفر به 12 تا 15 نفر در 100 هزار نفر کاهش یافته است.
وی مهمترین اقدام را پیشگیری و درمان زودرس سل اعلام کرد و افزود: با پیشرفت‌هایی که در تشخیص این بیماری حاصل شده است، سل بهتر از گذشته تشخیص داده می‌شود و کمتر از گذشته هم موارد شناخته نشده وجود دارد.
در ادامه دکتر مهرداد فیضی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نیابت از ریاست دانشگاه دکتر محمد آقاجانی در مراسم افتتاحیه گفت: جا دارد به تمامی کسانی که در سراسردنیا برای ارتقاء سلامت بیماران تلاش می کنند بویژه همکارانی که همت بالایی در درمان بیماران ریوی دارند مراتب احترام وتشکر خود را اعلام نمایم.
 معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه شهید بهشتی در سال 1961 میلادی با تاسیس دانشکده پزشکی و دندانپزشکی آغازبه کار کرد افزود: این دانشگاه در حال حاضر دومین دانشگاه علوم پزشکی کشور است و در ارزیابی وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی در سال گذشته رتبه اول در حیطه آموزش را بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب کرده که افتخار بزرگی است و در حال حاضر دانشگاه دارای12 دانشکده می باشد.
دکتر فیضی بیان کرد: 4 پژوهشکده اصلی در دانشگاه داریم که پژوهشکده ملی سل و بیماری های ریوی که محل اصلی آن بیمارستان دکتر مسیح دانشوری می باشد یکی از این پژوهشکده ها است و برگزار کننده اصلی این کنگره می باشد.  جا دارد که از زحمات استاد دکتر ولایتی جهت تلاش برای برگزاری این کنگره که از افراد برجسته ای از کشور های اروپایی و کشور های مختلف دعوت کرده اند تشکر نماییم.
هشتمین کنگره بین المللی بیماری های ریوی، مراقبت های ویژه و سل از 20 تا 23 مهرماه با حضور 35 مهمان خارجی از اروپا، آمریکا و برخی کشورهای منطقه از جمله ترکیه در تالار همایش های ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی بر پا است.
گفتنی است این کنگره به همت  مركز آموزشي، پژوهشي، درماني سل و بيماريهاي ريوي (بيمارستان دكتر مسيح دانشوري) و با همكاري مستقيم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انجمن ريه اروپا (ERS)  ،انجمن ريه آمريكا(ATS) و انجمن ریه ترکیه (TTS) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) از امروز آغاز به کار کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 53479
کلید واژه
تنظیمات قالب