• تاریخ انتشار : 1397/10/04 - 11:38
سلامت بانوان شاغل در اولویت برنامه کمیته بانوان

کمیته بانوان بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار شد

جلسه كميته بانوان بيمارستان دکتر مسیح دانشوری بیست و پنجم دی ماه با حضور اعضای اصلی کمیته در این مرکز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی در ابتدای جلسه، دکتر صفا، دبیر کمیته بانوان مرکز با اشاره به اهمیت ورزش بانوان از نظر وزارت بهداشت و دانشگاه گفت: به استناد نامه ای که از دفتر مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان ارسال شده در جلسه مدیریت اجرایی، مصوبه ورزش سه ساعت در هفته بانوان مطرح گردد. مسئول امور رفاهی کمیته بانوان پذیرفتند بدلیل اهمیت  ورزش بانوان از نظر وزارت بهداشت و دانشگاه در جهت افزایش امتیاز ارزشیابی و اعتبار بخشی بیمارستان، بطور جدی امر فوق را پیگیری نمایند.
در ادامه جلسه موضوع اجباری کردن انجام ماموگرافی برای پرسنل خانم بالای 40 سال و پاپ اسمیر برای کلیه پرسنل خانم بیمارستان به عنوان عاملی برای ارتقای سلامت پرسنل و اعتبار بخشی مطرح گردید.
 با پیشنهاد دکتر صفا و موافقت کلیه اعضای جلسه، مقرر شد تا انجام یک طرح بزرگ پژوهشی توسط اعضا کمیته بانوان آغاز گردد. همچنین کارگروه خودمراقبتی با مسئولیت خانم مرادیان به تصویب رسید.