• تاریخ انتشار : 1396/03/31 - 10:09
حضور هنرمندان در ترویج اهدای عضو

کارگاه مرگ مغزی ویژه سفیران زندگی برگزار شد

واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری طی برنامه ای جهت ترویج فرهنگ اهدای عضو با میزبانی از جمعی از هنرمندان دوشنبه بیست و نهم خرداد در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پذیرایی کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر "فرحناز صادق بیگی" رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی آماری از لیست انتظار پیوند و مرگ روزانه در اثر عدم پیوند را بیان کرد و اظهار کرد: بیمارستان دکتر مسیح دانشوری رتبه اول کشوری در پیوند ریه و رتبه سوم کشوری در پیوند قلب را دارد.
دکتر صادق بیگی همچنین آماری از پیوند های کلیه، کبد، قلب، ریه، پانکراس و نسج و تعداد و درصد اعضای پیوندی در 1 سال گذشته، علل مرگ مغزی، سن اهدا، رضایت گیری، تعداد ارگان اهدایی و افزایش آمار اهدا را عنوان داشت.
وی درباره فعالیتهای واحد فراهم آوری اعضای پیوندی گفت: در راستای ترویج فرهنگ اهدای عضو، کارگاه های آموزشی و علمی، انعقاد تفاهم نامه با پلیس راهنمایی و رانندگی و سازمانهای دیگر، پیوند کارت آنی، فعالیت هنرمندان، ورزشکاران و وزارت ارشاد و ... صورت گرفته است.
دکتر صادق بیگی در ادامه به معرفی سایت، اینستاگرام، تلگرام و شبکه تلویزیون اینترنتی فعالیتهای سفیران پرداخت و درباره برنامه های آتی سخنرانی کرد.
در ادامه دکتر مظاهری جایگاه هنرمندان در عرصه ترویج فرهنگ اهدای عضو را یادآور شد و گفت: این امر مستلزم همبستگی و اتحاد هم وطنان به ویژه هنرمندان است. وی اظهار داشت: اهدای عضو بیمارستان دکترمسیح دانشوری، برترین اهدای عضو در آسیا می باشد.
در خاتمه این مراسم هنرمندان شرکت کننده پیشنهاداتی در جهت گسترش فرهنگ اهدای عضو ارائه دادند و ترویج این فرهنگ بخشندگی را تبریک گفتند.