×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/07/08 - 08:37
  • بازدید : 400
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
گردهمایی پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

ششمین گردهمایی پیشکسوتان هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

همزمان با روز خانواده، ششمین گردهمایی پیشکسوتان هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنجشنبه هشتم مهرماه در تالارامام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد

 همزمان با روز خانواده، ششمین گردهمایی پیشکسوتان هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنجشنبه هشتم مهرماه در تالارامام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر پالش مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست، دکتر قدیانی رئیس  اداره بازرسی دانشگاه،  و تني چند از مديران و مسوولان و تعدای از پيشكسوتان و بازنشستگان دانشگاه برگزار شد، دکتر علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به این موضوع که هویت یک کشور به تاریخ آن کشور وابسته است، در خصوص قسمتی از تاریخچه تشکیل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توضیحاتی را ارائه داد.

وی گفت: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اساسا تعداد پزشکان نسبت به بیمار بسیار محدود بود، مسئولان وقت همواره بدنبال راهکاری برای این مهم بودند، از فاصله کوتاه سال 57 تا 59شورای انقلاب 60 مورد مصوبه را گذراند تا را ه حلی را  به منظور بهبود وضعیت بهداشت و درمان انجام دهد.

دکتر نوبخت ادامه داد: از سال 59 استکبار جهانی به دست یکی از مزدوران منطقه جنگی را برپا کردند و با توجه به ماهیت ویرانگری جنگ، شمار بسیار زیادی از پزشکان  به جبهه ها اعزام  و یا در بیمارستانها فعالیت می کردند، در همین زمان با توجه به این مهم که بیماران در روستاها نیز به واسطه اطبای دیگر کشورها به مردم خدمات ارائه می دادند؛ تمامی دانشگاهها و ارگانهای وابسته به این نتیجه رسیدند که لازم است، دانشجوی بیشتری مطابق با نیازها و فرهنگ آن دوران تربیت کنند.

 رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با دارا بودن قسمت اعظمی از اساتید و هیات علمی، در آن زمان 70 دانشجو پذیرش می کرد، طی یک حرکت جهادی آمادگی خود را به منظور پذیرش600 دانشجو با امکانات موجود اعلام کرد و طی ابلاغ لایحه ای به مجلس شورای اسلامی نهایتا در سال 64 ادغامی بنا به ضرورت انجام شد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوجود آمد و قسمتهای نیز از وزارت علوم جدا شدند و تشکیلات دانشگاههای علوم پزشکی بوجودآمد.

دکتر نوبخت ادامه داد: در آن زمان دو ساختمان فعلی(ستاد) قسمتی ویژه اساتید و قسمت های دیگر نیز  برای واحدهای اداری با امکانات بسیار محدود در اختیار دانشگاه قرار گرفت و در شرایطی دانشگاه تحویل ما شد که فاقد خوابگاه بود و مسوولان دانشگاه هم قسم شدند تا زمانی که حتی یک دانشجو بدون سرپناه است آرام و قرام نگیرند و وظیفه خود را تامین تجهیزات و ارائه خدمات به دانشجویان در دانشگاه و ارائه خدمات درمانی رایگان به مردم می دانستند.

 رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با ذکر خاطراتی از دوران تصدی مسئولیت خود در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بر لزوم راستگویی و صداقت در کار تاکید کرد.

وی در ادامه خطاب به حاضرین در این مراسم گفت: شما بزرگواران جزئی از خانواده پزشکی این کشور هستید و بسیاری از اقداماتی که امروز در حوزه پزشکی انجام شده است به همت افرادی صورت گرفته است که امروز در مقام پیشکسوتی قرار دارند.

دکتر نوبخت با اشاره به طرح تحول نظام خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح رضایتمندی نسبی مردم بدست آمده است و امروز بسیاری از مشکلات عدیده مردم برطرف شده است.

دکتر نوبخت با اشاره به این موضوع که میزان و نحوه پرداختیها پاسخگوی نیازهای بازنشستگان نیست، اولین هدف گذاری آتی را افزایش پرداختی ها به بازنشستگان دانست.

وی در خاتمه سخنان خود یکی از مهمترین وظایف دولت را توجه به پیشکسوتان و بازنشستگان دانست و از تمامی پیشکسوتان و افرادی که در سراسر کشور خصوصا در بخش بهداشت و درمان به مردم خدمات ارائه می دهند قدردانی کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 36897
کلید واژه
تنظیمات قالب