• تاریخ انتشار : 1396/10/23 - 11:12
توسط واحد فراهم آوری اعضاء پیوندی برگزار گردید

سمینار "مرگ مغزی از شناسایی تا اهدا"

سومین سمینار دو روزه "مرگ مغزی از شناسایی تا اهدا" به همت واحد فراهم آوری اعضاء دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 20 و 21 دی ماه در سالن امیر کبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بصورت کارگاه نظری وکارگاه عملی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز به نقل از دکتر "فرحناز صادق بیگی" دبیر علمی این سمینار، هدف از برگزاری این گردهمایی پزشکی طرح مباحث علمی با گروههای هدف در خصوص اهمیت تشخیص سریع مرگ مغزی بود.
دکتر صادق بیگی با بیان اینکه در این سمینار تمام مطالب مرتبط با مرگ مغزی از اتیولوژی تا شناسایی و اهدای عضو، موضوعات شرعی و حقوقی توسط اساتید مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت افزود: در روز اول کلیه مباحث نظری مرتبط با مرگ مغزی از تعریف، تشخیص و معاینات تا برداشت اعضا در اتاق عمل بحث شد. در روز دوم کارگاه عملی در دو بخش آی سی یو و اتاق عمل برگزار شد که در بخش آی سی یو معاینات مرگ مغزی آموزش داده شد و تمرین شد و در بخش اتاق عمل مراحل برداشت اعضا تا تحویل عضو به تیم پیوند آموزش داده شد.

روابط عمومی مرکز