• تاریخ انتشار : 1396/02/02 - 10:17
تقدیرنویسنده رمان «برج ۱۱۰» از کادر درمانی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

در حاشه بستري شدن نويسنده برجسته در بيمارستان مسيح دانشوري

فیروز زنوزی جلالی نویسنده و مدرس داستان نویسی کشور وخالق رمان "برج ۱۱۰" که مدتی است در بخش ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بستری است از دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، تیم درمان و اداری این بیمارستان در راستای ارایه خدمات مطلوب درمانی به وی تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، جمعه گذشته دو تن از معاونان این بنیاد از فیروز زنوزی عیادت کردند. ابراهیم زاهدی مطلق و بهروز جلالی، معاونان داستان و اجرایی بنیاد شعر و ادبیات داستانی باحضور در بخش داخلی ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، جویای احوال نویسنده رمان " برج ۱۱۰" شدند.

زنوزی جلالی که پس از کاهش توان جسمی ناشی از بیماری ریوی، بار دیگر از هفته گذشته در بیمارستان بستری شده است، ضمن قدردانی از نویسندگان و شاگردانش به خاطر پیگیری وضعیت جسمانی اش، از دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکتر سیح دانشوری و کادر پزشکی و اداری این بیمارستان نیز به منظور ارایه خدمات درمانی مطلوب، تشکر کرد.

روابط عمومي بيمارستان دكتر مسيح دانشوري