• تاریخ انتشار : 1395/08/25 - 09:22
توسط گروه بیهوشی مرکزپزشکی دکتر مسیح دانشوری

برگزاری کارگاه چهار روزه "اداره راه هوایی پایه و پیشرفته" ویژه دستیاران داخلی

کارگاه چهار روزه "اداره راه هوایی پایه و پیشرفته" ویژه دستیاران داخلی سال اول دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ های 18، 19، 25 و 26 آبان ماه در کلاس درس ریفرم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر " بهروز فرزانگان" رئیس بخش بیهوشی مرکز و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ی این دوره آموزشی¬گفت : در این دوره ابتدا روش های مختلف اداره راه هوایی و انتیوباسیون به صورت تئوری مورد بحث قرار گرفت و سپس دستیاران با استفاده از وسائل و مولاژ به صورت عملی مراحل مختلف اداره راه هوایی شامل: مانورهای بازکردن راه هوایی، ونتیلاسیون با بگ و ماسک  و لارنگوسکوپی و انتوباسیون را تجربه کردند.
این متخصص بیهوشی افزود: همچنین در ادامه این کارگاه آموزشی آشنایی با وسایل اداره راه هوایی مشکل نظیر: ماسک لارنژیال و لوله لارنژیال و کاتترهای جت ونتیلاسیون صورت گرفت. وی بیان کرد: در این کارگاه دستیاران روش ها و ارزیابی و افتراق راه هوایی آسان و مشکل را فرا گرفتند.
دکتر فرزانگان در خاتمه گفت: شایان ذکر است کارگاه فوق با راهنمایی دکتر حمید رضا جماعتی (مدیر گروه داخلی)  و به دلیل توجه ویژه وی به امر آموزش دستیاران داخلی برگزار گردید.