• تاریخ انتشار : 1397/02/05 - 11:06
هفته سلامت؛ اول تا هفتم اردیبهشت ماه

با شعار پوشش همگانی سلامت "برای همه و در همه جا"

به گزارش روابط عمومی و به نقل از خانم مرادیان مسئول آموزش همگانی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از آنجا که هیچکس در هیچ کجای دنیا نباید برای رسیدن به سلامتی به رنج و زحمت بیفتد ،نقطه طلایی و دورنمای برنامه ها بر پایه و اساس آموزش استوار است. این بیمارستان با این رویکرد خاص جهت خودمراقبتی ، پیگیری و پیشگیری برنامه ریزیهای آموزشی در حیطه تغذیه و عادات غذایی ،سلامت روان ، فعالیت بدنی و.... دارد .

با توجه به روز شمار هفته سلامت جهت ترویج سبک زندگی سلامت محور و اجتماعی شدن ،انسجام اجتماعی و نشاط اجتماعی جهت داشتن منابع پایدار و جامعه سالم برنامه های آموزشی به شرح زیر در هفته سلامت طی جلسات آموزش گروهی با حضور همراهان و بیماران بخش های درمانی در خصوص  "زندگی سالم با الگوی رفتاری تغذیه ای سالم" توسط دکتر رضایی متخصص تغذیه ،" شادی و تکنیک های شاد بودن در اجتماع" توسط خانم حاجی زاده کارشناس ارشد واحد روان پزشکی برگزار شد .
مرادیان با بیان اینکه هدف از این آموزشها  تحقق  این پیام هست که هیچکس نباید بین سلامت خوب و سایر نیازهای زندگی مجبور به انتخاب یکی باشدافزود: علاوه بر آموزش های حضوری نکات آموزشی مناسب جهت ارتقا سلامت کارکنان  به صورت منابع دیجیتال در دسترس قرار دارد.
شایان ذکر است در پایان جلسات آموزشی به پرسشهای همراهان پاسخ های مقتضی داده شد.