×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/09/02 - 07:35
  • بازدید : 680
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مصادف با روز جهانی COPD برگزار شد:

اولین سمپوزیوم " بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی"

اولین سمپوزیوم " بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی" مصادف با روز جهانی COPD بیست و ششم و بین هفتم آبان ماه در سالن همایش امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد.

اولین سمپوزیوم " بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی"  مصادف با روز جهانی COPD بیست و ششم و بین هفتم آبان ماه در سالن همایش امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی مرکز این سمپوزیوم که با محوریت آخرین رهیافت های درمانی، پاتولوژی و پاتوفیزیولوژی بیماریهای ریوی به خصوص COPD، داروهای جدید، روش های جدید کاهش حجم ریه با حضور جمعی از اساتید مطرح داخل و خارج از کشور در حوزه بیماریهای مزمن انسدادی ریه برگزار گردید.
مباحثی که در این سمپوزیوم برگزار می شود رابطه Smoking و COPD ، داروهای جدید، روش های جدید کاهش حجم ریه در COPD  و پاتوفیزیولوژی COPD می باشد.
در حاشیه این سموپزیوم با توجه به مصادف شدن آن با روز جهانی COPD گفتگویی داشتیم با دکتر عاطفه عابدینی (فوق تخصص ریه) که شرح ذیل می آید:
دکتر عابدینی در خصوص روز جهانی COPD گفت: 16 نوامبر مصادف با 26 آبان در سراسر جهان به عنوان روز COPD در نظر گرفته می شود که به همین منظور بیمارستان دکتر مسیح دانشوری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه های علمی در جهت تشخیص، پاتولوژی و درمان های جدید COPD در تاریخ 26 و 27 آبان ماه برگزار نموده اند.
این فوق تخصص ریه عنوان داشت: در حال حاضر حدود 200 میلیون فرد مبتلا به COPD در سراسر جهان زندگی می کنند و متاسفانه COPD جزء علل مرگ اصلی در جامعه امروز می باشد و سالانه 3 میلیون نفر در سال با COPD جان خود را از دست می دهند. وی افزود: متاسفانه با وجود افزایش جمعیت سیگاری و آلودگی شهرها جمعیت این بیماری رو به افزایش است.
دکتر عابدینی در تعریف این بیماری گفت: COPD یا "Chronic obstructive pulmonary disease"  به گروهی از بیماری های انسدادی ریه گفته می شود که تخلیه هوا از ریه سخت می شود زیرا راه های هوایی تنگ شده است.  وی اظهار داشت: علائم این بیماری به صورت تنگی نفس، کوتاهی نفس، سرفه و خلط مداوم می باشد و افراد مبتلا به COPD در معرض بروز بیماری های قلبی، پوکی استخوان، عفونت تنفسی، دیابت، اختلالات اضطرابی، افسردگی و سرطان ریه هستند.
این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تشخص و درمان این بیماری تصریح کرد: پس از تشخیص به موقع و درست COPD، باید تحت نظر پزشک از درمان های دارویی، قطع سیگار و مصرف اکسیژن در مواقع لزوم استفاده کرد. در صورتی که COPD به موقع درمان نشود به تخریب و از دست رفتن ریه منجر می شود که پس از آن از پیوند ریه و یا تزریق سلول های بنیادی کمک گرفته می شود.
عابدینی مهم تر از درمان و پیشگیری را شناخت عوامل خطر دانست و افزود: استفاده از سوخت های نامناسب در منازل، آلودگی های محیط کار، آلودگی  هوای محیط زیست و از بین بردن منابع طبیعی و مصرف سیگار و قلیان باید به طور اساسی مورد توجه قرار گیرند. باید با توجه به استراتژی هایی جهت کاهش مصرف سیگار قلیان و کاهش آلودگی هوا در محیط کار، بیرون و در منزل به کاهش شیوع بیماری کمک کرد.
در عابدینی در خاتمه اظهار داشت: امیدواریم با توجه به روز جهانی COPD، این شعار را که COPD قابل پیشگیری و درمان است در ذهن داشته باشیم و به کنترل عوامل خطر و درمان به موقع بپردازیم.

  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 39844
کلید واژه
تنظیمات قالب