• تاریخ انتشار : 1397/05/11 - 08:50
مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام آمادگی کرد:

رفع مشکلات موجود و تجهیز سریع بخش پیوند اعضای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز پیوند اعضا و فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری 9 مرداد ماه بازدید کرد

مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز پیوند اعضا و فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری  9 مرداد ماه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی این بازدید با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت و سایر اعضای تیم پیوندی وزارت بهداشت و بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر ولایتی ضمن خوش آمدگویی آمار پیوندهای صورت گرفته در این مرکز را عنوان داشتند ودر خصوص اهدای عضو و فراهم آوری اعضای پیوندی نیز مختصری صحبت کردند.
همچنین دکتر فرحناز صادق بیگی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در خصوص مشکلات و مسائل مرتبط در همین زمینه گزارش مبسوطی ارائه دادند.
در ادامه جلسه دکتر عزیزاله عباسی، دکتر ضرغام حسین احمدی و سایر اعضای گروه پیوند در خصوص مشکلات پیوند قلب و ریه به بحث پرداختند.
سپس دکتر شادنوش نقطه نظرات و راهکارهای مرکز مدیریت پیوند ارائه داد و همچنین مرکز مدیریت پیوند در جهت حمایت از پیوند قلب و ریه ، رفع مشکلات موجود و تجهیز سریع بخش پیوند اعضای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری اعلام آمادگی نمودند.
گفتنی است رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تیم همراه از مرکز پیوند قلب و ریه و نیز واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بازدید کردند.

روابط عمومی مرکز تحقیقات پیوند ریه