• تاریخ انتشار : 1395/08/18 - 13:33
برگزاري جلسه دفاع از پروژه دكتراي تخصصي پژوهش محور دانشجويان مركز تحقيقات بيماري هاي ناي

دفاع تز دانشجويان مركز تحقيقات بيماريهاي ناي

دو تن از دانشجويان دوره ي دكتراي تخصصي پژوهش محور دستاوردهاي پروژه ي خود را در حضور اساتيد راهنما و مشاور، جهت بررسي كارشناسانه توسط مسئول دکترای تخصصی پژوهشی وپسا دکترا و هيات داوران ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات بيماريهاي ناي، روز شنبه پانزدهم آبان ماه، دو نفر از دانشجويان دوره ي دكتراي تخصصي پژوهش محور دستاوردهاي پروژه ي خود را در حضور اساتيد راهنما و مشاور، جهت بررسي كارشناسانه توسط مسئول دکترای تخصصی پژوهشی وپسا دکترا  و هيات داوران ارائه دادند.

دكتر رويا فرزانگان ارزيابي بروز تنگي ناي و عوامل خطر مرتبط با آن و دكتر فريبا قرباني ساخت جايگزين مناسب ناي به روش مهندسي بافت را در پروژه خود مدنظر قرار دادند. در اين خصوص استاد راهنماي هر دو پروژه آقاي دكتر محمدبهگام شادمهر به دستاوردهاي ارزشمند علمي هر دو پروژه اشاره كردند كه علاوه بر توليد مقالات معتبر، با تهيه راهنماي كشوري نيز همراه مي باشد. همچنين دكتر شادمهر خاطر نشان شدند كه اين پروژه ها آغازي بر فعاليت هاي بين رشته اي مي باشد كه امكان ادامه ي هر يك از آن ها در قالب پروژه هاي ديگر امكان پذير مي باشد و دانشجويان علاقه مند در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا مي توانند روي اين دو مقوله شامل پيشگيري از تنگي ناي و ساخت جايگزين مناسب براي ناي فعاليت داشته باشند.