گرنت های تحقیقاتی
جزئیات اعطای گرنت های تحقیقاتی برنامه همتاپروری «نیماد» اعلام شد
در راستای اجرای برنامه عملیاتی مشترک دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانهای وابسته در سال ۱۳۹۶ در برنامه واحد همتاپروری مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) فراخوان دریافت پروپوزال گرنت های تحقیقاتی اعلام شد.
در راستای اجرای برنامه عملیاتی مشترک دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانهای وابسته در سال ۱۳۹۶ در برنامه واحد همتاپروری مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) فراخوان دریافت پروپوزال گرنت های تحقیقاتی اعلام شد.
بر اساس این فراخوان، شرایط و فرایندهای این گرنت به شرح ذیل اعلام شده است:
۱- این گرنت در سال جاری(۱۳۹۶) به ۴۰ نفر از اعضا هیات علمی برجسته و توانمند دانشگاه/ دانشکده/پژوهشکده و یا مراکز تحقیقاتی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مرتبه استادی و شاخص اچ برابر یا بالاتر از ۱۵ (H-index ≥۱۵) پس از دریافت اعلام آمادگی عضو هیات علمی و معرفی دانشجو توسط استاد اعطا میگردد.
۲- میزان این گرانت ۵۰۰ میلیون ریال بوده و به عضوهیات علمی متقاضی پس از درخواست، تائید معاونت پژوهشی دانشگاه ذیربط و داوری نهایی پروپوزال ارسالی در موسسه در طی ۴ قسط پرداخت خواهدشد.
۳- این گرنت به دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته های دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دانشجویان رشته های کارشناسی ارشد با معدل بالای ۱۵ و دارای مدرک زبان معتبر (یا کسب آن در طی ۶ ماه اول دوره) و علاقه مند به تحصیل در رشته های تحصیلات تکمیلی با رعایت مفاد منعقده در تفاهم نامه¬ی فی مابین تعلق میگیرد.
۴- در طی این دوره یک تا سه ساله استاد راهنما با معرفی دانشجوی واجد شرایط از طریق یک برنامه ریزی دقیق آموزشی- پژوهشی در رشد و شکوفایی علمی دانشجوی معرفی شده اقدام کرده و با فرایند مرید و مرشد زیربنای لازم در جهت پرورش علمی- فرهنگی دانشجو را فراهم میکند.
استاد راهنما با ارائه پایان نامه کلیه امور پژوهشی دانشجو را به عهده گرفته و پس از پایان فرایندهای تحقیقاتی مقاله حاصل را در یکی از برترین مجلات دنیا به چاپ خواهد رساند. پس از طی این دوره، دانشجو پس از شرکت و قبولی در رشته های تخصصی و یا Ph.D. زیر نظر همان استاد دوره تحصیلی آتی خود را گذرانده و مجددا مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
همچنین در این دوره، دستیابی به موارد زیر توسط دانشجو مورد انتظار است:
• اخذ ديپلم پژوهشی (طبق تعريف معاونت تحقيقات و فناوری وزارت)
• ارائه و انجام يک طرح تحقيقاتی مرتبط با رشته تحصيلی در طول دوره
• انتشار حداقل يک مقاله SJR-Q۱ غيرپولی خارج از کشور، منتج از طرح تحقيقاتی انجام يافته در طول دوره
• ارائه گزارش به صورت شفاهی پس از چاپ مقاله در حضور هئيت داوری معرفی شده از سوی دفتر تحقيقات دانشجوئی وزارت.
۵- نتایج بررسی مدارک ارسالی پس از طی مراحل فوق الذکراز طریق وب سایت مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) اعلام خواهد شد.
۶- دریافت این گرنت در سال جاری کاملا رقابتی بوده و استاد متقاضی در یک صفحه A۴با معرفی خود و دانشجوی معرفی شده، فرایند های آموزشی – پژوهشی که در طی آن مقرر است دانشجو را تربیت و ارشاد نمایند را معین و مشخص می فرمایند. معاونت پژوهشی درخواست ها را جمع آوری کرده و با نظر دو نفر از اعضا هیات علمی با سابقه درخشان آموزشی – پژوهشی دانشگاه آنها را بررسی و نتیجه را به دفتر کشوری تحقیقات دانشجویی معرفی می نمایند.
شایان ذکر است ارسال پروپوزال و یا معرفی فرد از طرف دانشگاه متبوع، به منزله دریافت گرنت فوق الذکر نبوده و مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) هیچ گونه تعهدی در این خصوص نخواهد داشت.
روابط عمومي دانشگاه شهيد بهشتي