اخبار سایت
کلاس آموزشی استفاده از نرم افزار کانوا
مرکز تحقیقات نای
به منظور توانمندسازی محققین و پرسنل فرهنگی، کلاس آموزشی استفاده از نرم‌افزار کاربردی کانوا در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزارگردید.
 ٠٨:٤٢ - 1400/10/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
خطر ایجاد سویه جدیدی به نام "دلمیکرون" در کمین است
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این موارد زیادی از ابتلای همزمان به دو سویه امیکرون و دلتا در ایالات متحده و اروپا دیده شده است، گفت: دلمیکرون ترکیبی از واریانت های دلتا و امیکرون است که می تواند حتی سریعتر از گونه های قبلی منتقل شود.
 ٠٩:٢٨ - 1400/10/14 - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه هم اندیشی مرکز تحققات بیماری های نای برگزار شد.
مرکز تحقیقات نای
کارگروه مرکز تحقیقات نای، با حضور دکتر فریبا قربانی ، خانم ها دوزنده، حدادی، معینی و چراغی به منظور بررسی طرح های در دست انجام و پیشرفت فعالیت های تحقیقاتی و آموزشی برگزار گردید
 ١٠:٣٥ - 1400/10/05 - نظرات : ٠متن کامل >>
 بازدید این صفحه : 125183
 بازدید امروز : 42
 کل بازدید : 481199
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 3.21

Home | Contact Us| About Us| Research| Articles| News|
Copyright © 2013 TDRC.SBMU.AC.IR Allright Reserved کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مركز آموزشي، پژوهشي، درماني سل و بيماريهاي ريوي(بيمارستان دكتر مسيح دانشوري) می باشد .