صفحه اصلي > اخبار

بررسی قوانین اهدای عضو در ایالات متحده بریتانیا
دکتر فریبا قربانی پژوهشگر سلامت
ایالات متحده بریتانیا شامل چهار کشور ولز، اسکاتلند، انگلستان و ایرلند شمالی است. در این منطقه، سالانه 3000 نفر با پیوند عضو به زندگی بر می‌گردند. در سال 1965 اولین کلیه اهدایی و در سال 1968 اولین کبد و قلب از مورد مرگ مغزی در ایالات متحده بریتانیا پیوند زده شد.
 ١٤٠٠/٠٨/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
قرص ضد کرونای فایزر تا ۹۰ درصد خطر مرگ و بستری شدن را کاهش می‌دهد
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
شرکت فایزر می‌گوید قرص تولیدی این شرکت برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ تا حدود ۹۰ درصد احتمال بستری شدن افراد در بیمارستان را کاهش می‌دهد.
 ١٤٠٠/٠٨/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه آموزشی "استفاده از قابلیت های نرم افزار فوتوشاپ با تمرکز بر کارهای تحقیقاتی" توسط مرکز تحقیقات بیماری های نای برگزار گردید.
دکتر فریبا قربانی پژوهشگر سلامت
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، کلاس آموزشی فوتوشاپ به منظور معرفی کاربردهای نرم افزار فتوشاپ در آماده سازی عکسهای مقالات تحقیقاتی در پژوهشکده سل و بیماری های ریوی برگزار گردید.
 ١٤٠٠/٠٧/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه آموزشی اصول جستجوی تخصصی در پایگاه های اطلاعات علمی برگزار گردید
دکتر فریبا قربانی پژوهشگر مرکز تحقیقات بیماریهای نای
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سل و بیماری های ریوی به منظور ارتقای دانش و عملکرد محققین در حوزه جستجوی منابع علمی، مرکز تحقیقات بیماریهای نای اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی "اصول سینتکس نویسی و جستجوی پیشرفته در بانك هاي اطلاعات علمي" نمود.
 ١٤٠٠/٠٧/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

Home | Contact Us| About Us| Research| Articles| News|
Copyright © 2013 TDRC.SBMU.AC.IR Allright Reserved کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مركز آموزشي، پژوهشي، درماني سل و بيماريهاي ريوي(بيمارستان دكتر مسيح دانشوري) می باشد .